Als de Dijken Breken


Marijn Claes zal vanaf 5 november te zien zijn in de nieuwe serie 'Als de Dijken Breken'. 'Als de Dijken Breken' is een zesdelige dramaserie over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons Nederland als er zich anno nu een watersnoodramp voltrekt? Wat zijn de rampzalige gevolgen en vooral: hoe bouw je je leven, hoe bouwen we Nederland weer op? 'Als de Dijken Breken' is een coproductie tussen de Evangelische Omroep en Één. Naast marijn claes zijn o.a. Gijs Scholten van Aschat, Susan Visser, Loek Peters, Bianca Krijgsman, Aart Staartjes, Janni Goslinga en Frank Lammers. te zien. De eerste aflevering zal te zien zijn op zaterdag 5 november om 20u30 op NPO 1 en Een

#Nederlands