Phaedra


Van 31 januari t.e.m. 4 februari zal Marijn als Hyppolytus te zien zijn in de voorstelling Phaedra. Phaedra is de afstudeerregie van Marije Schnabel regiestudent aan de Academie voor Theater en Dans.

De voorstelling vertelt het verhaal van Phaedra die achtergelaten is door haar man Theseus, koning van Athene. Niemand weet of en wanneer hij terug zal keren. In deze verstarde situatie maakt Phaedra's verdriet om Theseus' jarenlange afwezigheid plaats voor het verlangen om begeerd te worden. Ze raakt in de ban van haar stiefzoon Hyppolytus. Een allesverzengend verlangen dat niet te beteugelen blijkt en desastreuze gevolgen zal hebben.

Naast Marijn zijn ook Annelies Appelhof, Dic van Duin & Dorien van Gent in de voorstelling te zien.

Tickets zijn te verkrijgen via: www.ahk.nl/atd/actueel/agenda

#Nederlands