Op Weg Naar Pakjesavond


Begin deze week werd bekendgemaakt dat Marijn Claes de rol van Gadgetpiet zal spelen in het nieuwe seizoen van 'Op Weg naar Pakjesavond - De Sluwe Zakenman'.

De eerste serie van Op weg naar Pakjesavond is vorig jaar bekroond met de Kinderkastprijs 2016 4-6 jaar (Publiekprijs) van Cinekid. Ook de tweede serie werd dit jaar genomineerd voor deze prijs. Peter Faber kruipt wederom in de huid van Sinterklaas, verder zijn er, naast Marijn Claes (Gadgetpiet), rollen weggelegd voor Andre Dongelmans (Planpiet),Rogier Schippers (Dirk Diamant) en Steef Hupkes (Ricardo Santo). De regie was dit jaar in handen van Anna van Keimpinga. Voor het derde jaar op rij zijn in Op weg naar Pakjesavond ongeschminkte Pieten te zien. De serie is vanaf maandag 13 november iedere schooldag te zien op Nickelodeon om 17u30.

foto © Diederick Bulstra

#Nederlands