Studio OT


Marijn Claes begint vandaag aan De Studio van OT Rotterdam. Gedurende drie weken zal hij samen met andere theatermakers aan de slag gaan met het thema werk. Onder begeleiding van Mirjam Koen en Gerrit Timmers zal dit resulteren in een voorstelling.

'De Studio’s van OT rotterdam staan in een lange traditie die zijn oorsprong vindt in het voormalig Onafhankelijk Toneel. Het doel van een Studio is het maken van een presentatie met een laboratoriumachtig karakter. De deelnemers werken drie weken op basis van opdrachten aan korte scènes en acts, uitmondend in presentaties. De artistieke eindverantwoordelijkheid ligt bij Mirjam Koen. Mirjam Koen ontving in 2017 de ACT-Award voor haar bijdrage aan talentontwikkeling en diversiteit in het theater. De Studio’s werden hierbij expliciet genoemd als zeer waardevol voor de ontwikkeling van beginnende én ervaren spelers en makers.'

De voorstelling zal te zien zijn in het OT theater op:

17 mei 20.00u

18 mei 16.00u

19 mei 16.00u

Tickets zijn te koop via hier

#Nederlands