KRAMP


De webserie KRAMP van VPRO, waarin Marijn meespeelt, is geselecteerd voor het NFF.

Regisseur Nils vleugels over de serie:

Vaak start de scène al licht ongemakkelijk, maar dat blijkt pas het begin. In deze tien korte afleveringen raken diverse personages in uiteenlopende settings verstrikt in schurende gesprekken. Zó ongemakkelijk zelfs, dat je er nauwelijks naar kunt kijken zonder in een kramp te schieten. Denk aan aangesproken worden in de sauna, mensen met een bord voor hun kop, moeilijke gesprekken op verkeerde plaatsen, maximale miscommunicatie, de gênantste casting ooit of een serieus staaltje mansplaining. Probeer dan maar eens je gekromde tenen recht te houden.

De serie is online te bekijken op het youtube-kanaal van de VPRO. Voor info over de vertoning op het NFF kan u hier terecht