Trailer Het jongetje dat geen ja durft te zeggen


Vandaag is de trailer van Het jongetje dat geen ja durft te zeggen online gekomen. De voorstelling is momenteel te boeken voor scholen en theaters.

Wil je een stukje taart? Wil je je nieuwe zwembroek aan? Wil je een plaktattoo? Wil je vriendjes zijn?

Wat gebeurt er als je zó bang bent voor de wereld dat je jezelf verstopt in een hoekje? ‘Het Jongetje dat geen ja durft te zeggen’ is een snelle, intieme en clowneske voorstelling over jezelf durven zijn en het eerste roepen wat er in je opkomt.

Tijdens de voorstelling ontmoeten we het bange Jongetje. Ondanks dat het Jongetje zich op de meest perfecte plek ooit bevindt, is hij letterlijk verstijfd van onzekerheid en durft hij nergens meer ja op te zeggen. Maar gelukkig is daar plotseling het Meisje dat alles durft. En zij wil wel te weten komen waarom het Jongetje geen ja durft te zeggen. Want dat is toch het allerstoerste woord ooit?! Lukt het haar om met haar vette karatekicks het Jongetje uit zijn schulp te lokken zodat hij de wereld weer durft te ontdekken? Of is zij stiekem ook ergens bang voor?

Voor meer info kan je hier kijken en voor boekingen hier.